Om

Föreningen

Namnet registrerades på våren 2006 av Ingalill Nordwall som körde kurser i egen regi ett år på lite olika platser runt om i Boråsområdet.

Beatrice Andersson anslöt våren 2007 då vi började med kurser i Björbostugan och blev medlemmar i IFK Borås. Vi lämnade Björbostugan då utrymmet blev för litet och sökte oss till Jössagården där vi sedan fortsatte våra kurser ett tag men beslutade oss att även flytta därifrån. Nu har vi sedan ett antal år funnits i GIF:s lokaler på Sjöbovallen i Borås. Där har vi i kurser i tre olika svårighetsgrader. Idag är vi 3 instruktörer Beatrice Andersson, Pia Emanuelsson och Ellinor Carlsson. Ingalill dansar kvar hos oss men har vid 70+ slutat som instruktör.

Vill ni ha hjälp med möhippor, firmafester eller andra evenemang där det kan passa med lite linedance så hör gärna av er!

Instruktörer

Beatrice Andersson

Jag började dansa linedance 2002 och fastnade direkt. Tidigare har jag både dansat Bugg och gammeldans i många år. 2005 gick jag instruktörsutbildningen . 2007 anslöt jag mig till Ingalill och vi började köra våra kurser ihop.

Pia Emanuelsson

Jag började dansa Linedance 2008 och fullkomligt älskade det! Ville snabbt lära mig mer och mer fortare än jag klarade av. Men vad gjorde det när det var så kul! Det jag älskar med linedance är att man dansar ihop med andra, men ändå själv efter egen förmåga. 2014 började jag hjälpa till med att lära ut danser och har sedan dess varit instruktör i föreningen.

Ellinor Carlsson

Jag började dansa linedance år 2004 och startade min första fun competition 2006. Jag tävlade då och då fram till 2012. började som instruktör hos westriver linedance 2017. Idag dansar jag linedance och west coast swing.